Wie is loopbaanbegeleider Michel Piedfort

 

Werken tegen je goesting of ongelukkig zijn in je job? Eigenlijk zou het niet mogen. Toch is het mogelijk om jezelf opnieuw goed te voelen in je job door over je problemen te praten ipv er over te blijven piekeren. Door te praten, krijg je een klankbord en toetssteen om dingen aan te passen. Dat zegt loopbaanbegeleider Michel Piedfort van Algida.

Michel is al sinds 2000 bezig met anders werken. Van 2000 tot 2004 was hij projectleider van het tewerkstellingsproject Hoe start ik als (freelance) thuiswerker van de Vlaamse en Europese Gemeenschap. Aan dit project namen bijna 100 mensen deel.

 

Hij is er van overtuigd dat niemand tegen zijn zin hoeft te werken. Terug fluitend naar je job, vindt hij daarom een zeer goede slogan voor de loopbaanbegeleidingen van VDAB want gelukkige mensen zingen en fluiten.

De nadruk bij zijn loopbaanbegeleiding ligt op hoe het werken anders kan in functie van jouw mogelijkheden.

Wie kan er bij hem terecht:
1. Startende freelancers:
2. Werknemers
3. Zelfstandigen

Kortom: iedereen met een job

Michel heeft jaren ervaring met headhunting en recrutering via jobsites. Hij weet met andere woorden zeer goed waar recruteerders op letten en hoe je best reageert. Hij richtte 8 jaar geleden Freelancenetwork.be op en is daarom een zeer goede contactpersoon voor wie freelance werk overweegt.

Of je nu werkt als werknemer of zelfstandige… een job toegekend krijgen heeft veel te maken met hoe iemand naar je kijkt.

Personal branding (hoe zet ik mezelf als merk in de markt) is daarom een belangrijk aandachtspunt tijdens zijn loopbaanbegeleiding.

Vragen over loopbaanbegeleiding

Heb je nog vragen? Bel me op 0486 329 020 of mail me via het formulier.

Ik neem daarna contact met je op.

10 + 9 =