Krijg meer waardering en begrip voor je werk via loopbaanbegeleiding

Hoe? Leer het beste uit jezelf beter te tonen... ook op je werk

 

Mijn baas begreep me niet, mijn collega kreeg promotie, ... en ik? Ik kreeg geen kansen

Anderen zagen amper wat ik echt allemaal kon tot ik een paar dingen wijzigde

Ik vond dat mijn baas mij niet begreep, ik miste waardering en ergerde mij aan mijn collega's. Mijn job viel op zich nog best mee.

Maar eigenlijk voelde mij tekort gedaan omdat mijn baas het tofste werk niet aan mij gaf. Waarom kregen mijn collega's wel kansen en ik niet?

Toen ik dit begon te onderzoeken waarom dit kwam, ontdekte ik dat ik veel meer kon en dat ik wel iets waard ben. Ik was niet langer onzichtbaar. Mijn collega's en baas begonnen ook in mij te geloven. Mijn verhaal toont aan dat van job veranderen niet altijd hoeft.

Mijn verhaal bewijst ook dat als je de echte oorzaken negeert, van de regen in de drup komt door gewoon van job te veranderen. Het heeft geen zin om je toekomst te laten afhangen van twijfelachtige externe factoren (bv. de hoop dat de volgende baas wel begripvol is). Je onderliggende ergernissen ontdekken en aanpakken is vaak voldoende.

loopbaanbegeleiding algida michel piedfort

Hoe pas je loopaantips nu in jouw situatie toe?

Ervaren job coach Michel Piedfort

Op het internet vind je honderden tips voor een betere loopbaan. In mijn blog vind je ook al heel veel praktische informatie.

Hoe pas je deze tips nu toe in jouw situatie? Wat betekent dit precies voor jou? Dat is de grote toegevoegde waarde van onze bijeenkomsten. Je gaat ervaren en voelen hoe je bepaalde ergernissen kunt vermijden.

Tegelijk word je jezelf bewust van heel wat beperkingen die je jezelf onbewust oplegt. Het is aan mij om deze beperkingen bij jou te ontdekken zodat jij wel naar je echte waarde geschat wordt.

Wil je het beste uit jezelf halen zodat anderen jouw waarde ook gaan erkennen, dan is mijn loopbaanbegeleiding echt iets voor jou. Je kunt loopbaanbegeleiding met VDAB loopbaancheques volgen. Vraag je gratis adviesgesprek.

Michel Piedfort

Mijn aanpak voor loopbaanbegeleiding. Wat zegt men over mij op Google Reviews

  review rating 5  Ik ken Michel nu al enkele jaren, en inmiddels is Michel uitgegroeid tot een echte sparringpartner waar ik elke maand graag één of twee uur mee mijn business maar ook mijn privé mee overloop Dat geeft soms heel verrassende inzichten, ik hoop dat we nog lang kunnen sparren samen. Merci Michel !

  thumb Peter Kuipers

  review rating 5  Leerzaam & behulpzaam. Met de 6 sessies die ik heb gevolgd is mijn gemoedstoestand positiever geworden. Door open te praten en hierbij actief methodes uit te voeren heb ik mij zelf beter leren bekijken. Dankzij Michel heb ik belangrijke stappen gezet. Kortom een coach die geweldig is!

  thumb sabriyenurkoca@gmail.com DeliDeli87

  review rating 5  It was really accurate and " to the point" . His help was important and helped my career path perspective. Thank you!

  thumb Dimi Z

  review rating 5  Michel voelt heel snel aan welke vragen hij dient te stellen om zo een duidelijk beeld te krijgen van je struikelblokken , je sterktes en je richting. echt een aanrader. Dank je Michel

  thumb Christel Lauwerysen
go1

Waarom kiezen voor Algida Loopbaanbegeleiding?selectievoorwaarden job
 • go1

  5 sterren

  Zeer goede beoordelingen op Google Review

 • Erkend

  Aangesloten bij VDAB loopbaancentra

 • Waar?

  Sudermanstraat 5 - Antwerpen
  Italielei 46 - Antwerpen

 • €10/uur

  betaalbaar met VDAB loopbaancheque

 • Parking

  Gratis parking in het gebouw

Haal het beste uit jezelf ... zodat iedereen beter ziet wat jij kunt

Doe zoals ik. Werk je ergernissen weg zodat iedereen jouw waarde duidelijker ziet. Vraag daarom een gratis en vrijblijvend gesprek

Ja, ik wil een vrijblijvend gesprek

Ik wil dat anderen mijn meerwaarde duidelijker zien en wil advies ivm loopbaanbegeleiding

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Scroll naar top