Krijg meer waardering en begrip voor je werk via loopbaanbegeleiding

Hoe? Leer het beste uit jezelf beter te tonen... ook op je werk

 

[activecampaign]

Mijn baas begreep me niet, mijn collega kreeg promotie, ... en ik? Ik kreeg geen kansen

Anderen zagen amper wat ik echt allemaal kon tot ik een paar dingen wijzigde

Ik vond dat mijn baas mij niet begreep, ik miste waardering en ergerde mij aan mijn collega's. Mijn job viel op zich nog best mee.

Maar eigenlijk voelde mij tekort gedaan omdat mijn baas het tofste werk niet aan mij gaf. Waarom kregen mijn collega's wel kansen en ik niet?

Toen ik dit begon te onderzoeken waarom dit kwam, ontdekte ik dat ik veel meer kon en dat ik wel iets waard ben. Ik was niet langer onzichtbaar. Mijn collega's en baas begonnen ook in mij te geloven. Mijn verhaal toont aan dat van job veranderen niet altijd hoeft.

Mijn verhaal bewijst ook dat als je de echte oorzaken negeert, van de regen in de drup komt door gewoon van job te veranderen. Het heeft geen zin om je toekomst te laten afhangen van twijfelachtige externe factoren (bv. de hoop dat de volgende baas wel begripvol is). Je onderliggende ergernissen ontdekken en aanpakken is vaak voldoende.

loopbaanbegeleiding algida michel piedfort

Hoe pas je loopaantips nu in jouw situatie toe?

Ervaren job coach Michel Piedfort

Op het internet vind je honderden tips voor een betere loopbaan. In mijn blog vind je ook al heel veel praktische informatie.

Hoe pas je deze tips nu toe in jouw situatie? Wat betekent dit precies voor jou? Dat is de grote toegevoegde waarde van onze bijeenkomsten. Je gaat ervaren en voelen hoe je bepaalde ergernissen kunt vermijden.

Tegelijk word je jezelf bewust van heel wat beperkingen die je jezelf onbewust oplegt. Het is aan mij om deze beperkingen bij jou te ontdekken zodat jij wel naar je echte waarde geschat wordt.

Wil je het beste uit jezelf halen zodat anderen jouw waarde ook gaan erkennen, dan is mijn loopbaanbegeleiding echt iets voor jou. Je kunt loopbaanbegeleiding met VDAB loopbaancheques volgen. Vraag je gratis adviesgesprek.

Michel Piedfort

Mijn aanpak voor loopbaanbegeleiding. Wat zegt men over mij op Google Reviews

  5 star review  Michel voelt heel snel aan welke vragen hij dient te stellen om zo een duidelijk beeld te krijgen van je struikelblokken , je sterktes en je richting. echt een aanrader. Dank je Michel

  thumb Christel Lauwerysen

  5 star review  Blij dat ik loopbaanbegeleiding volgde bij Michel. Met een andere kijk op vacatures en het maken van mijn CV ben ik heel wat wijzer geworden. Soms confronterend, maar steeds een eye-opener waar je iets mee bent. Ik durf nu meer aan op een sollicitatiegesprek en "verkoop" mezelf ook op een open en eerlijke manier. Zeker een aanrader als je vragen hebt rond je loopbaan.

  thumb Kristine Massez

  5 star review  It was really accurate and " to the point" . His help was important and helped my career path perspective. Thank you!

  thumb Dimi Z

  5 star review  Michel heeft me meer inzicht gegeven hoe andere mensen denken en hoe je ze toch kunt benaderen. Erg bedankt Michel!

  thumb kim franquet
go1

Waarom kiezen voor Algida Loopbaanbegeleiding?selectievoorwaarden job
 • go1

  5 sterren

  Zeer goede beoordelingen op Google Review

 • Erkend

  Aangesloten bij VDAB loopbaancentra

 • Waar?

  Sudermanstraat 5 - Antwerpen
  Italielei 46 - Antwerpen

 • €10/uur

  betaalbaar met VDAB loopbaancheque

 • Parking

  Gratis parking in het gebouw

Haal het beste uit jezelf ... zodat iedereen beter ziet wat jij kunt

Doe zoals ik. Werk je ergernissen weg zodat iedereen jouw waarde duidelijker ziet. Vraag daarom een gratis en vrijblijvend gesprek

Ja, ik wil een vrijblijvend gesprek

Ik wil dat anderen mijn meerwaarde duidelijker zien en wil advies ivm loopbaanbegeleiding

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[activecampaign]
Scroll naar top