Krijg meer waardering en begrip voor je werk via loopbaanbegeleiding

Hoe? Leer het beste uit jezelf beter te tonen... ook op je werk

 

[activecampaign]

Mijn baas begreep me niet, mijn collega kreeg promotie, ... en ik? Ik kreeg geen kansen

Anderen zagen amper wat ik echt allemaal kon tot ik een paar dingen wijzigde

Ik vond dat mijn baas mij niet begreep, ik miste waardering en ergerde mij aan mijn collega's. Mijn job viel op zich nog best mee.

Maar eigenlijk voelde mij tekort gedaan omdat mijn baas het tofste werk niet aan mij gaf. Waarom kregen mijn collega's wel kansen en ik niet?

Toen ik dit begon te onderzoeken waarom dit kwam, ontdekte ik dat ik veel meer kon en dat ik wel iets waard ben. Ik was niet langer onzichtbaar. Mijn collega's en baas begonnen ook in mij te geloven. Mijn verhaal toont aan dat van job veranderen niet altijd hoeft.

Mijn verhaal bewijst ook dat als je de echte oorzaken negeert, van de regen in de drup komt door gewoon van job te veranderen. Het heeft geen zin om je toekomst te laten afhangen van twijfelachtige externe factoren (bv. de hoop dat de volgende baas wel begripvol is). Je onderliggende ergernissen ontdekken en aanpakken is vaak voldoende.

loopbaanbegeleiding algida michel piedfort

Hoe pas je loopaantips nu in jouw situatie toe?

Ervaren job coach Michel Piedfort

Op het internet vind je honderden tips voor een betere loopbaan. In mijn blog vind je ook al heel veel praktische informatie.

Hoe pas je deze tips nu toe in jouw situatie? Wat betekent dit precies voor jou? Dat is de grote toegevoegde waarde van onze bijeenkomsten. Je gaat ervaren en voelen hoe je bepaalde ergernissen kunt vermijden.

Tegelijk word je jezelf bewust van heel wat beperkingen die je jezelf onbewust oplegt. Het is aan mij om deze beperkingen bij jou te ontdekken zodat jij wel naar je echte waarde geschat wordt.

Wil je het beste uit jezelf halen zodat anderen jouw waarde ook gaan erkennen, dan is mijn loopbaanbegeleiding echt iets voor jou. Je kunt loopbaanbegeleiding met VDAB loopbaancheques volgen. Vraag je gratis adviesgesprek.

Michel Piedfort

Mijn aanpak voor loopbaanbegeleiding. Wat zegt men over mij op Google Reviews

  5 star review  Michel heeft me veel bijgeleerd over hoe ik mezelf het best promoot via het Internet

  thumb Ria Collet

  5 star review  Michel is een enorme hulp. Door gerichte vraagstelling heb ik mijn eigen valkuilen leren kennen. Ook mede door zijn ervaring heb ik orde in de chaos kunnen scheppen en een gericht actieplan kunnen opzetten. Met dit inzicht, sta ik nu reeds een heel stuk verder. Kortom, een zeer positieve ervaring en een echte aanrader!

  thumb Anne De Wulf

  5 star review  Reeds verschillende kennissen en vrienden heb ik aangeraden met Algida contact op te nemen, toen ze een nieuwe uitdaging zochten. Met succes! Het juiste spoor wordt sneller gevonden met begeleiding van een professional. En dat is Michel!

  thumb Philip Van Raemdonck

  5 star review  Webinar CV: practical and very valuable tips. Definitely recommended for people who start applying again after a longer period of time.

  thumb Stefaan Derous
go1

Waarom kiezen voor Algida Loopbaanbegeleiding?selectievoorwaarden job
 • go1

  5 sterren

  Zeer goede beoordelingen op Google Review

 • Erkend

  Aangesloten bij VDAB loopbaancentra

 • Waar?

  Sudermanstraat 5 - Antwerpen
  Italielei 46 - Antwerpen

 • €10/uur

  betaalbaar met VDAB loopbaancheque

 • Parking

  Gratis parking in het gebouw

Haal het beste uit jezelf ... zodat iedereen beter ziet wat jij kunt

Doe zoals ik. Werk je ergernissen weg zodat iedereen jouw waarde duidelijker ziet. Vraag daarom een gratis en vrijblijvend gesprek

Ja, ik wil een vrijblijvend gesprek

Ik wil dat anderen mijn meerwaarde duidelijker zien en wil advies ivm loopbaanbegeleiding

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[activecampaign]
Scroll naar top