Meer plezier in je job door meer geld, meer vrijheid, meer vrije tijd…  

Mijn werk maakt me ziek

Ziek worden van je werk. Het gebeurt echt. Er zijn meer mensen die ziek zijn van hun werk dan als er werklozen zijn. Je bent dus echt niet de enige. Dit is wat je kunt doen

Klanten vinden zonder trekken en sleuren

Door deze 3 technieken beter toe te passen, kiezen klanten sneller voor jou. Klanten vinden zonder trekken en sleuren. Niets is zo leuk dan bedrijven die je spontaan contacteren.

Starten met thuiswerk

Thuiswerk als carrièreswitch, parttime of fulltime. Of gewoon als bijverdienste. Wat zijn jouw mogelijkheden?

Gratis infosessie loopbaanbegeleiding

Wil je weten hoe je opnieuw meer plezier in je job kunt krijgen, kom dan naar een gratis en vrijblijvende infosessie over loopbaanbegeleiding.

Wat is loopbaanbegeleiding

Job beu? Krijg opnieuw meer plezier in je job en ontdek meer mogelijkheden voor jezelf met loopbaanbegeleiding. Een uniek programma van VDAB in samenwerking met tal van loopbaancentra en loopbaanbegeleiders

Je talent ontdekken doe je zo

Wat is talent en hoe herken je het? Is het beter om van je talent te vertrekken in een zoektocht naar een job of van uit je ervaring?

Infosessie starten als freelancer via loopbaanbegeleiding

Wat houdt loopbaanbegeleiding voor startende freelancers in. Ontdek hier onze werkwijze. Er zijn elke week infomomenten.

Geluk op het werk. 5 tips

Neem alleen gelukkige mensen aan. Het is 1 van de 5 tips voor meer geluk op het werk. Extra legale voordelen staan niet in het lijstje. Wat dan wel en waarom?

10 signalen die je vertellen dat het hoog tijd is om van job te veranderen

Jouw maandagen kunnen even leuk zijn als je weekend. Is dit bij jou niet het geval, check dan onze 10 tips die verraden of het voor jou tijd is om van je job afscheid te nemen

Zwakke punten tijdens sollicitatie vermelden. Tips voor een goed antwoord

Wat zijn je zwakke punten. Je kreeg de vraag ongetwijfeld al eens tijdens een sollicitatie. Wat is dan een goed antwoord. Enkele suggesties om die zwaktes mooier voor te stellen.

Bijverdienste starten makkelijker door afschaffing attest bedrijfsbeheer

Wie al langer droomt van een bijverdienste hoeft voortaan geen extra cursus meer te volgen. De persoonlijke begeleiding door de overheid blijft

1 op 3 geen zin in werk

Eén op 3 vertrekt ‘s morgens tegen zijn zin naar het werk. Hoe herken je dit? Wat zijn de oorzaken en wat kun je er tegen doen.

Test: ben jij gelukkig op je job

Ben jij gelukkig op je job. Ontdek het in 5 vragen. Lees ook onze tips voor meer werkvreugde.

Als sollicitant even recruteerder wordt

Leer meer over jezelf en solliciteren in 90 minuten met het sollicitatiespel. Word zelf even recruteerder en ontdek hoe je overkomt, wat mensen horen of niet horen. Tijdens het sollicitatiespel ben je de ene keer sollicitant en de andere keer recruteerder

3 Voorbeeld cv’s die meer tot lezen aanzetten

Hoe ziet een moderne cv er eigenlijk uit. We zetten enkele nieuwe en een oude cv naast mekaar. Oordeel zelf welke cv jij eerst ter hand zal nemen.

Beter zicht op werk met een jobcoach

Loop je vast in je job? Dan is het tijd om een jobcoach in te schakelen.
Tijdens een gesprek krijg je meer inzicht in je job en wat jij belangrijk vindt in je loopbaan: wat lukt er niet, waarom maakt je job je ongelukkig of ziek?

 

Starten als freelancer

Is freelance werk iets voor mij? Zo ja, wanneer en waar hou ik dan best rekening mee. Loopbaanbegeleider Michel is de oprichter van Freelancenetwork.be en hierdoor jouw beste startpunt.

Netwerken en kaartjes overhandigen. Wanneer doe je dit het beste?

Ben jij selectief in het overhandigen van naamkaartjes? Wanneer geef jij wel een kaartje en wanneer niet? Welke regels hanteer je voor jezelf?

Meer plezier in je job 

Ontdek jouw mogelijkheden

via loopbaanbegeleiding

Vraag meer info

11 + 2 =