in 3 vragen werken zonder stress

In 3 vragen werken zonder stress gratis webinar

Onthou deze vragen, leer de techniek en ervaar minder stress

Je gaat efficiënter werken, lichamelijke klachten verdwijnen en je wordt beter gezind. Alleen maar voordelen dus. Waarom heb je dit nog nooit eerder gezien? Waarschijnlijk omdat je te druk bezig bent met je werk.

Werken zonder stress gratis webinar

  • woensdag 1 februari van 19u tot 19u30
  • woensdag 8 februari van 19u tot 19u30

Inhoud:

  • Welke 3 vragen doen je stress verlagen?
  • Waarom werkt dit snel? Achtergrond en verduidelijking
  • Hoe pas je dit zelf makkelijk toe?

Prijs: gratis

Hoe: via beeldbellen, beperkt aantal deelnemers, beperkt aantal webinars

Doelgroep: iedereen die stress ervaart.

Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.

Garantie: dit werkt echt

Met de uitleg van het webinar kun je perfect aan de slag. Je mag zelfs 2 keer of meer komen omdat ik soms andere accenten leg of andere voorbeelden geef.

stresspreventie

Ik ben Michel Piedfort, ik begeleid al meer dan 6 jaar mensen met stressklachten. Tijdens al die jaren zag ik de rode draad en daarom geef ik de webinars gratis omdat het je echt helpt. Schrijf daarom de vragen op en neem ze bij de hand op stressmomenten.

Voor mijn leven als stress- en burn-out coach werkte ik meer dan 10 jaar in de geestelijke gezondheidszorg en 25 jaar in het bedrijfsleven. Ik heb dus aan alle kanten gestaan: als werknemer, als zelfstandige bedrijfsleider, als teamverantwoordelijke. Ik laat jou verbanden zien die zo inhakken op je lichaam zonder dat jij het weet.

Mijn garantie: direct resultaat als je de 3 vragen en technieken correct toepast.

De 3 vragen voor minder stress

  1. Waar erger jij je aan?
  2. Hoe komt dit? Zoek het antwoord bij jezelf. Vind je dit moeilijk, dan help ik je graag.
  3. Wat is je leermoment?

Om stressvrij te werken is het dus niet voldoende om de oorzaak alleen bij de werkgever te leggen of dingen aan te kaarten. Er moet ook echt iets veranderen. Omdat een deel van de stress bij jezelf ontstaat, zijn er bijna altijd persoonsgebonden factoren die hierin meespelen.

Enkele voorbeelden zijn veel verantwoordelijkheid opnemen, geen grenzen stellen, pro-actief zijn, overal willen helpen, geen neen zeggen. Dit zijn voorbeelden waar je zelf iets aan kunt doen waardoor je stress verlaagt. Hoe je dit doet, dat komt onder andere aan bod in het webinar.

Wat zijn jouw leermomenten & hoe pas je dit toe: daar help ik je bij

Er zijn meer dan 100 oorzaken van ongezonde stress. Hoe vermijd je ze? Dit vergt oefening. Kom je er zelf niet uit dan help ik je graag via begeleiding (online of face to face) deze momenten te omzeilen. In 2 tot 4 sessies gespreid over 4 tot 7 uur ben je een ander mens. De prijs is €40 of €80 via loopbaancheques.

Maak tijd voor dit webinar werken zonder stress

Heb je geen tijd en heb je stress. Dan doet de stress nog geen pijn genoeg. Noteer deze website en kom binnen een paar weken terug als je lichamelijke klachten ervaart als gevolg van stress. Wellicht kun je dan wel tijd maken.

stresspreventie

Ik ben Michel Piedfort, ik begeleid al meer dan 6 jaar mensen met stressklachten. Tijdens al die jaren zag ik de rode draad en daarom geef ik de webinars gratis omdat het je echt helpt. Schrijf daarom de vragen op en neem ze bij de hand op stressmomenten.

Voor mijn leven als stress- en burn-out coach werkte ik meer dan 10 jaar in de geestelijke gezondheidszorg en 25 jaar in het bedrijfsleven. Ik heb dus aan alle kanten gestaan: als werknemer, als zelfstandige bedrijfsleider, als teamverantwoordelijke. Ik laat jou verbanden zien die door stress zo inhakken op je lichaam zonder dat jij het weet.

Mijn garantie: direct resultaat als je de 3 vragen en technieken correct toepast.

Gezonde versus ongezonde stress

Stress hoeft niet nadelig te zijn. Een beetje stress houdt ons alert en doet ons vaak beter presteren. Het is pas als je er last van krijgt, dat je best ingrijpt want die ongezonde stress gaat vanzelf niet weg. Integendeel, het wordt alleen erger met burn-out tot gevolg. Die lichamelijke klachten zijn dus jouw rode vlaggen.

Benieuwd hoe jij kunt werken zonder stress?

Contacteer me dan meteen voor een gratis en vrijblijvend gesprek of bel op 0486 329 020

Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.
werken-zonder-stress-foto
Scroll naar top