Gratis webinar blijven of veranderen van job

Gratis webinar blijven of veranderen van job

Please enter your name.
Please enter a valid phone number.
Please enter a message.

Ongelukkig in je job? Ontdek dan met dit gratis webinar Blijven of veranderen van job wat persoonlijke jobcoaching voor jou kan doen.

  • In dit webinar ontdek je hoe je de twijfels over veranderen van job herkent en waarom het belangrijk is om hierover na te denken
  • We staan stil bij de kansen die je mist als je ongelukkig in je job blijft
  • Je krijgt een idee hoe gevaarlijk stress is wanneer je ongelukkig op je job blijft zitten
  • Je hoort ook wat loopbaanbegeleiding is, wat je er van kunt verwachten, waarom de overheid dit financieel steunt en hoe jij daar gebruik van kunt maken.
  • Na het algemene gedeelte, is er ruimte om apart vragen te stellen. Je krijgt dan info over je traject op maat.

Voor elk probleem is er een oplossing

Er zijn altijd mogelijkheden om tot een oplossing te komen, hoe uitzichtloos de situatie ook lijkt. Al meer dan 115.000 mensen gingen je voor en meer dan 87% zegt in onze onderzoeken dat ze uitermate tevreden zijn van het resultaat.

Het voordeel is dat je in je loopbaanbegeleider een buitenstaander hebt die je situatie nog niet kent en die je kan helpen om je knoop te ontwarren. Wil je eerst meer info en tips, lees dan ook mijn blog.

100 redenen om uit te stellen

Er zijn honderden redenen om je loopbaanbegeleiding uit te stellen. Start met loopbaanbegeleiding voor die ene redenen: nu beginnen om je probleem op het werk aan te pakken.

Als je probleem al meer dan drie maanden aansleept, dan is de kans zeer groot dat het niet vanzelf weg gaat. Daarom neem je best zelf het initiatief door je nu in te schrijven.

Voor wie?

  1. Voor iedereen die werk gerelateerde problemen ervaart en deze wil oplossen
  2. Technisch werklozen
  3. Iedereen die over zijn loopbaan wil nadenken: ben ik wel goed bezig, zijn er andere dingen die beter bij mij passen?
  4. Werknemers die nu op ziekenkas zijn wegens burn-out of andere langdurige ziekte en willen ontdekken welke mogelijkheden er voor hen nog zijn

Wanneer? vrijdag 29/1 van 17u tot 18u.

Kun je er op die datum niet bij zijn maar wil je wel info, vul dan ook het formulier in en vraag naar een persoonlijk gesprek. Inschrijven via onderstaand formulier. Bellen kan ook op 0486 329 020

Na inschrijving ontvang je een bevestiging via mail. De dag van het webinar krijg je een mail met link zodat je de online sessie kunt volgen.

Ja, ik schrijf me in voor het webinar blijven of veranderen van job

Please enter your name.
Please enter a valid phone number.
Please enter a message.

Geen tijd om het webinar te volgen, bekijk hier de korte versie via video

Scroll naar boven