Gratis Infosessie Loopbaanbegeleiding Algida

Gratis infosessie loopbaanbegeleiding

Loopbaanbegeleiding, dat betekent niet noodzakelijk van werk veranderen. Ook als het allemaal even niet bolt in je huidige job, is er vaak heel wat dat je kan doen zodat je weer fluitend naar je werk gaat.
 
Michel gaat samen met jou op zoek waar het loopbaanschoentje knelt en stelt samen met jou een actieplan op om dingen anders te gaan doen.
 
Zit jij met vragen over je werk? Kom dan gratis kennismaken met Michel. Michel is een loopbaancoach met bakken ervaring. En hij heeft bovendien zelf heel lang met de voeten in de modder van het bedrijfsleven gestaan. Dé geknipte persoon om jou te begeleiden naar meer werkgeluk.

Je krijgt ook meer uitleg wat je van loopbaanbegeleiding mag verwachten, hoe wij werken, hoe loopbaanbegeleiding opgebouwd is en waarom het zo’n goede resultaten geeft.

Tegelijk krijg je meer uitleg over de loopbaancheque. Waarom financiert de overheid loopbaanbegeleiding mee, hoe bestel je die loopbaancheque, hoe lang duurt de verwerking en hoe je met loopbaanbegeleiding start.

Al meer dan 115.000 mensen volgden het

Al meer dan 115.000 Vlamingen volgden loopbaanbegeleiding. De overheid voorziet speciaal een budget voor een persoonlijke begeleiding naar een job waarin jij gelukkig wordt. Maak er daarom gebruik van.

Voor wie is deze gratis infosessie loopbaanbegeleiding bedoeld?

  • Je bent werknemer, zelfstandige of al een tijdje op ziekenkas (en je bent nog ingeschreven bij je werkgever)
  • Je hebt 7 jaar of meer werkervaring. Dit mag mag onderbroken zijn.
  • Je hebt recht op maximum 7 uur persoonlijke begeleiding om de 7 jaar. Dit wil zeggen dat je in de afgelopen 7 jaar maximum 4 uur loopbaanbegeleiding met loopbaancheques van de Vlaamse overheid gevolgd hebt waardoor je nog 3 uur begeleiding kunt krijgen aan voordeeltarief.

Wanneer gaat deze gratis infosessie loopbaanbegeleiding door?

Datum:

  • donderdag 13 januari van 18u30 tot 19u00
  • maandag 17 januari van 12u00 tot 12u30
  • woensdag 19 januari van 18u00 tot 18u30

Waar: De sessies gaan online door via Zoom. Inschrijven kan via het formulier. Je krijgt 1 dag op voorhand de link voor het webinar via mail toegestuurd.

Meer info: bel Michel op 0486 329 020

Kun je er niet bij zijn?

Kun je er niet bij zijn. Geen probleem. Mail mij hieronder via onderstaand formulier en vraag in de commentaar naar een persoonlijk gesprek

Ja, ik schrijf me in voor een gratis infosessie over loopbaanbegeleiding

Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.
Scroll naar top