freelance telemarketeer

Als freelance telemarketeer bel ik voor afspraakplanning, headhunting, opvolging van prospecten, het innen van onbetaalde facturen, ... want ik doe dat gewoon graag.

Ik verkocht via telefoon toegang tot databases, nodigde mensen uit voor evenementen, belde tijdens de avondspits naar IT'ers die in de auto zaten en deed ontelbare marktonderzoeken en prospectiegesprekken.

Met meer dan 30 jaar ervaring in telemarketing heb ik veel zien veranderen en toch blijft bellen een zeer direct en handig middel om snel contact te krijgen met je doelgroep.

freelance telemarketeer
  • Heb je een tof project en wil je meer info over mijn aanpak, bel me dan op 0486 329 020
  • Of wil jij ook starten als freelance telemarketeer, dan deel ik graag mijn kennis en begeleid ik je naar een succesvolle activiteit.

Van freelance telemarketeer tot inside sales

Bellen is zoveel meer dan bellen. Bellen is plezant omdat je feedback krijgt waardoor je database verrijkt en men zijn diensten kan aanpassen, je kunt prospecten opvolgen en je naambekendheid vergroten en je hoort waarom men wel of niet geïnteresseerd is.

Tegelijk raak je als beller vaak meer betrokken bij het bedrijf omdat je laagdrempelig in het bedrijf kunt instappen. Van een éénmalig project kan er meer komen. Zo belde ik ooit 3 jaar voor hetzelfde headhuntingbureau en had ik een groot IT-bedrijf waarvoor ik onderzoeken deed.

Ik maak tijd om te bellen

Vind je dat bellen zou moeten of belangrijk is maar komt het er gewoon niet van, dan schakel je best een freelance telemarketeer zoals ik in en je weet dat iemand elke dag, week of maand uren vrij maakt om jouw prospecten of klanten benaderen.

Zo wordt telemarketing een essentiële aanvulling voor je verkoper die wellicht zelf niet zo graag belt, je boekhouder die niet graag onbetaalde facturen belt of je marketing manager die meer info wil.

E-mailmarketing en bellen. Wist je dat je ook lezers of klikkers op nieuwsbrieven kunt bellen. Zo beperk je de beltijd tot de meest betrokken mensen.

Eigen thuiskantoor

Mijn thuiskantoor is een aparte ruimte met telefoon, computer en alles wat je nodig hebt voor een professionele omgeving.

Extra diensten:

  • aanmaken van script & instuderen van je boodschap
  • klaarzetten van een database voor rapportage
  • rapportering na elk belblok zodat je een mail kunt sturen, je de nieuwe data in je systeem kunt inlezen of je verkopers kunt briefen

Contact

Overweeg je een belproject uit te besteden,, vraag dan een prijsofferte.

Wil je zelf nagaan of freelance telemarketeer een job voor jou is dan begeleid ik je graag als jij je loopbaancheque van VDAB inzet. Je krijgt dan 7 uur online of persoonlijke begeleiding voor €12,84/u.

Bel Michel op 0486 329 020 of mail me

Please enter your name.
Please enter a valid phone number.
Please enter a message.
Scroll naar boven