Freelance jobs mogelijkheden

bloem mogelijkheden freelancer
bloem mogelijkheden freelancer

Waar jij 1 bloem ziet, zie ik een bloemenveld. Gebruik mijn 25 jaar ervaring en zie meer freelance mogelijkheden

Freelance jobs

Zijn die er wel, die freelance jobs? Dat is een vraag die ik vaak hoor. Het antwoord is volmondig ja. Ze zijn er maar we zien ze niet omdat ze meestal niet online verschijnen.

En toch kun ook jij ze vinden omdat bedrijven echt nood hebben aan flexibel inzetbar.

En toch kun ook jij ze vinden omdat bedrijven echt nood hebben aan flexibel inzetbare medewerkers. Dat gaat van freelancers voor 1 keer, een paar uur per week of een kort project. Veel bedrijven vergeten om deze jobs online te zetten.  Hier zit jouw potentieel en dat is super groot.

Ik toon je graag hoe je deze jobs vindt tijdens mijn begeleidingen.

Coach voor freelancers

Ik ben Michel Piedfort en startte al in 2000 met het begeleiden van freelancers via de Vlaams overheid toen ik 100 mensen mocht opleiden naar freelance thuiswerk.

Van daaruit kwamen mijn boeken, een jobsite voor freelancers en vandaag zijn er met begeleidingen met loopbaancheque waardoor iedereen spotgoedkoop voor €11,25/u voor 4 uur een sparringpartner heeft. Wie daarna nog extra begeleiding wil, kan zelfs nog 3 uur bij krijgen voor €15/u. Zelfs als je zelfstandige bent.

Zie meer freelance jobs & mogelijkheden

Ben jij benieuwd hoe ik werk of mijn aanpak. Vraag dan nu je gratis gesprek. Want waar jij 1 bloem zie, zie ik een bloemenveld aan mogelijkheden. Laat je inspireren en voel daarna ook dat enthousiasme door je aders gieren.

Please enter your name.
Please enter a valid phone number.
Please enter a message.

Lid van Vlaamse coaching centra

invia
acv-puls
Scroll naar boven