Fluitend naar je werk door te ontdekken wat je echt wil, graag doet en energie van krijgt, wil jij dat ook?

burn-out coach michel piedfort algida loopbaanbegeleiding

Maak werken opnieuw plezant ipv ambetant door met plezier te gaan werken, voldaan thuis te en waardering te voelen voor wie je bent. Dat is iets totaal anders dan uitgeput thuis komen, waardering missen en het gevoelen hebben dat je moet werken.

Als je 7 uur per dag werkt, dan kun je beter ergens zijn waar jij je goed voelt, graag doet en goed betaald wordt, toch? Daar help ik mensen al jaren bij via loopbaanbegeleiding met loopbaancheques van de overheid.

Ervaar al resultaat na 1 sessie. Benieuwd? Bel Michel op 0486 329 020  of mail

Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.
google review algida

Nood aan een goede loopbaanbegeleider? Zoek niet verder. Michel is top! Hij zet je in een mum van tijd op weg naar de juiste en soms verrassende inzichten. Straight to the point ook. Volgde recent nog zijn webinar over cv tips. Dankzij de nuttige en waardevolle tips van Michel heb ik een cv gemaakt die van het scherm spat! Mijn eerste gesprek is al binnen...

thumb Cindy Van Vooren

Geeft goeie en concrete tips en maakt een stappenplan en volgt dit mee op. Michel heeft me wel wat bijgeleerd en brengt op een aangename manier ideëen aan.

thumb Glenn Vanderstukken

Michel is driven and knew the answer to everything. Very nice, creates a lot of confidence. As a layman in freelance regulations and opportunities, I learned a lot from his free webinar!

thumb Kelly-Marie Ceglowski

ik heb praktische info gekregen van Michel over het verbeteren van mijn cv en heb daarna de informatie op mijn cv herschikt/herschreven. Nu krijg ik veel meer reacties op mijn sollicitaties.

thumb Kenneth Thoonen

Aangesloten bij erkende loopbaancentra van VDAB

Fluitend naar je werk

Er was ongetwijfeld een tijd dat je het niet erg vond om te gaan werken. Je stond er niet bij stil en je vertrok 's morgens gewoon. Ondertussen heb je ervaring, kwamen verwachtingen al eens niet uit en zijn er wel eens wrijvingen of teleurstellingen geweest.

Door het ouder worden, kom je ook in een andere levensfase. Al deze redenen zorgen er voor dat je denkt: wil ik dit nog?

Tegelijk verandert de wereld zo snel dat mensen beginnen te twijfelen: wat kan ik nu echt goed en wat doe ik echt graag?

Voor al deze werkvragen is er loopbaanbegeleiding met loopbaancheques van de overheid waarbij je persoonlijke begeleiding krijgt voor amper €10/uur om dit alles bij jou te onderzoeken. Met loopbaanbegeleider Michel Piedfort doe je dit op een gestructureerde manier zodat je zelf de vragen niet hoeft te zoeken.

Michel Piedfort Loopbaanbegeleiding Algida

Loopbaanbegeleiding in Rijkevorsel of online

Loopbaanbegeleiding kan zowel op ons kantoor in Rijkevorsel als online. We zien elkaar dan via beeldbellen zoals Zoom, Whereby, Whatsapp of Messenger. Je hoeft je dus niet te verplaatsen.

Benieuwd hoe jij fluitend naar het werk kunt? Vraag dan nu gratis info

mail of bel Michel op 0486 329 020

werknemers

loopbaanbegeleiding

€10/u - 4 uur
  • Wat wil ik nu echt
  • Wat kan ik goed
  • Welke job past bij mij
  • 4 uur loopbaan begeleiding
  • Met loopbaancheque
  • Voor werknemers & zelfstandigen
  • Met 7 jaar werkervaring
  • Wonen/werken in Vlaanderen/Brussel
  • Data in overleg
  • Je betaalt €40 aan VDAB/Edenred
Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.
Scroll naar top