werkstress meten

Je eigen werkstress meten, visualiseren en verminderen – gratis online workshop

We hebben meer last van werkstress dan we vermoeden. In deze gratis workshop leer je je eigen werkstress meten zodat je stress kunt verminderen. Want van werkstress kun je van af geraken zonder van job te veranderen.

Werkstress meten

Als je motorpech hebt, zal de garagist eerst je auto onderzoeken. Heb je tandpijn, dan gaat de tandarts eerst je mond bekijken. Denk je koorts te hebben, dan ga je eerst je temperatuur meten.

Ook bij stress gaan we best eerst kijken hoeveel stress jij ervaart? Valt het allemaal nogal mee en zit je in de groene zone, dan hoef je je geen zorgen te maken.

Als blijkt dat je veel last van werkstress hebt en dat je in de rode zone zit, dan is actie wel nodig. Werkstress gaat vanzelf niet weg. Integendeel, het wordt alleen maar erger als je niets doet. In het slechtste geval word je er enorm ziek van.

(lees verder onder de banner) Algida Programma

Tijdens de gratis workshop: werkstress verminderen, krijg je meer info wat werkstress is, waarom het gevaarlijk is en hoe je jouw werkstress kunt aanpakken.

Van werkstress raak je echt van af, zonder van job te hoeven veranderen

Doorgaans kun je van werkstress verlost geraken zonder dat je van job verandert. Dit komt omdat je de oorzaken van je stress gaat ontdekken en hier meer op gaat letten. Het gevolg is dat je ook daadwerkelijk iets aan je werkstress gaat doen.

Er zijn meer dan 20 dieperliggende oorzaken van werkstress. Als je ontdekt welke oorzaken van werkstress het meeste op jou van toepassing zijn, dan wordt het echt makkelijker om je stress te verminderen.

Voor wie:

• Iedereen die denkt last van werkstress te hebben
• Iedereen met klachten zoals energieloos zijn, nergens nog zin in hebben, niet meer recupereren van het werk of die wel eens wakker ligt van zijn job
• Mensen met fysieke pijnklachten gelinkt aan het werk

Prijs

gratis

Wanneer: donderdag 9 juli van 10u tot 10u45

Scroll naar top