Terugkeercoach nachtmerrie voor burn-out patiënten

Ervaringen adviserend geneesheer van het ziekenfonds gezocht

Heb jij positieve, neutrale of negatieve ervaringen met de adviserend geneesheer van het ziekenfonds gehad? Laat het ons weten. Zo help jij anderen die nog op controle moeten. Was het telkens echt zo erg of voelde jij je net door de arts ondersteund?

Wie in burn-out zit, wordt na verloop van tijd bij de arts van het ziekenfonds voor een gesprek uitgenodigd. Voor veel mensen geeft dit veel stress omdat men de inhoud van het gesprek, het doel en het verloop onvoldoende kan inschatten. Daarom ben ik op zoek naar getuigenissen om mensen beter te kunnen voorbereiden op dit gesprek.

De stress komt door tal van onbekende aspecten

 1. Wat gaat die dokter van de ziekenkas vragen?
 2. Wat mag ik wel zeggen?
 3. Wat zeg ik beter niet?
 4. Ga ik mijn uitkering nog kunnen behouden?
 5. Ga ik verplicht worden om opnieuw te gaan werken?
 6. Kan hij mijn ziekte-uitkering afnemen?
 7. Ik hoop dat hij mijn ziekteperiode verlengt?
 8. Wanneer ga ik de volgende keer moeten gaan?
 9. Mag ik deze controle weigeren?
 10. Wat neem ik mee?

Help ons

Zat jij zelf in burn-out en ben jij een keer of meermaals bij de adviserend geneesheer geweest? Deel ons jouw verhaal en help zo andere mensen in burn-out die op controle moeten.

Hoe?

 • Door je verhaal te mailen. Je verhaal verschijnt niet online en 100% discretie. Je mag zelfs je verhaal hieronder anoniem doen. Je vult dan bij het contactformulier bij naam, e-mail en tel anoniem in.
 • Je kunt ook een interview geven. We nemen dan contact met je op en prikken een datum voor een telefonisch gesprek.

Ervaringen adviserend geneesheer van het ziekenfonds

Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.
Scroll naar top