burn-out coach Brecht Edith

Edith Gijsbregts

Ik ben Edith Gijsbregts uit Brecht, 53 jaar en startte mijn loopbaan als customer service assistent, het bedrijf waarvoor ik werkte gaf mij veel kansen waardoor ik al snel doorgroeide van een customer service assistent tot supervisor en project manager. Voor mezelf legde ik de lat steeds hoger waardoor de verantwoordelijkheden ook toenamen.

De stress, de deadlines, de spanningen maakten mij niet langer gelukkig, vooral omdat ik naast mijn werk en gezin niet veel tijd meer vrij had voor hobby's. Door de drang naar totale nieuwe uitdagingen ging ik terug studeren en zo koos ik in 2014 voor een carrièrewending. Ik specialiseerde me in gezondheid, voetreflexologie, voeding en stress en burn-outcoaching.

De kracht van de natuur

Ik geloof in de kracht van de natuur, ontspanning, positieve mindset en wil jou bewust maken van lichaam en geest, het zijn vaak onze gedachten die ons stress bezorgen. Gezondheid op de werkvloer is belangrijk, een vitale werknemer zorgt voor een beter sfeer en geeft uiteindelijk betere resultaten en minder ziekteverzuim. Door mijn ervaring als customer service en project management ben ik meermaals in contact gekomen met stress op het werk, burn-out, maar ook verkeerde voedingsgewoonten en te weinig beweging.

Stress & burn-out

Naast de burn-out opleiding bij Luc Swinnen volgde ik een extra opleiding Stress- en burnout management bij Annita Rogier en ben aangesloten bij VESB als erkend stress- en burn out coach. Een erkende VESB stress & burn-outcoach werkt volgens een evidence-based stappenplan om de coachees meer inzichten te geven in hun stressoren en energiebalans.

(lees verder onder de banner) algida gratis webinars

Langdurig afwezig wegens ziekte

Als ex-borstkanker patiënt zet ik mij ook in voor werkbaar werk voor vrouwen met een borstkanker verleden, re-integratie na langdurige afwezigheid en zware behandelingen eisen hun tol. Het is niet gemakkelijk om de draad terug op te pikken, je angsten te overwinnen en terug vertrouwen krijgen in je eigen lichaam en je eigen kunnen.

Loopbaanbegeleiding

Sinds 2017 ben ik ook VDAB loopbaanbegeleider aangesloten bij Grow Coaching, coaching & training. Ik focus mij vooral op coachees die op zoek zijn naar een carrierewending of die werkzaam zijn binnen een customer service afdeling. Een customer service medewerker is de link tussen de klant en het bedrijf, vaak onderschat omdat je beide partijen tevreden moet houden.

Met loopbaanbegeleiding bekijken we wat voor jou belangrijk is en hoe je op een andere manier naar je werk of loopbaan kan kijken. Loopbaanbegeleiding is stilstaan bij je huidige job, kijken naar je toekomst en een plan maken van wat jou nu echt gelukkig maakt!

Ik maak graag gebruik van mijn ervaring en kennis die ik de afgelopen jaren heb opgedaan zodat jij elke dag het beste uit jezelf te halen.

Mijn praktijk is in Brecht.
Tel: +32 477 607626 - Mail Edith of via www.edithgijsbregts.be

 

Daarom beveel ik Edith Gijsbregts aan

Ik ken Edith uit Brecht al meer dan 3 jaar. Als gecertifieerd burn-out coach kijkt ze naar veel meer dan je loopbaan alleen.

Daar waar ik als loopbaanbegeleider bij burn-out vooral inzet op AGAWER (anders gaan werken), zal Edith het totaalbeeld bekijken (AGALEV: anders gaan leven). Zo heeft zij ook aandacht voor gezonde voeding en de invloed hiervan op je lichaam.

Michel Piedfort
loopbaanbaanbegeleider, stress & burn-out coach bij Algida.be

Michel Piedfort
Scroll naar top