Selecteer een pagina

CV maken, stuur je cv en krijg 3 tips voor een betere cv

 

 

 

 

CV maken – krijg gratis 3 tips voor een betere cv

Heb je twijfels over je cv? Word je niet uitgenodigd voor een gesprek? Durf je je cv niet versturen? Laat hem dan eerst nalezen. Je krijgt van ons 3 suggesties voor een betere cv. Want geef toe: 4 ogen zien meer dan 2.

Een doorsnee cv krijgt 6 seconden aandacht. Dat is niet veel. Je cv is daarom belangrijker geworden. Wat zeg je wel en wat laat je in je cv achterwege. Wat zet je bovenaan en waarom? Het zijn maar enkele vragen waar je lang over kunt blijven nadenken.

Laat je cv  checken

 

Met de CV check van Algida gaan we kijken of je CV aan een aantal basisvoorwaarden voldoet. We analyseren je cv op duidelijkheid, correctheid en volledigheid.

Tegelijk gaan we na welke eerste indruk je CV achterlaat. Meestal is er ook een kort telefonisch gesprek als er iets niet duidelijk voor ons is.
Ook op de website van VDAB vind je al heel wat goede voorbeeld cv’s.

 

Wat is belangrijk bij je cv?

Het doel van je cv is om uitgenodigd te worden voor een gesprek, zegt loopbaanbegeleider Michel Piedfort van Algida.be.

Veel mensen hopen al dat ze met een goed cv het contract bijna binnen halen, dat is helaas niet zo. De weg naar die handtekening op een contract is nog lang.

Splits je sollicitatieproces op

Solliciteren wordt makkelijker als je elke stap van het sollicitatieproces apart bekijkt. Zo is het doel van het versturen van een mail dat mensen op de bijlage met je cv gaan klikken.

Het gevolg is dat de begeleidende tekst van de e-mail kort en bondig is. Ook de cv is met maximum 2 pagina’s best kort. Als je weet dat een cv maar 6 seconden bekeken wordt, dan worden de mogelijkheden beperkt.

 

Hoe werkt de gratis cv check?

Stuur je cv toe samen met je motivatiebrief en vacature waarop je wil reageren naar michel@algida.be. Je krijgt binnen de 48 uur een reactie met 3 tips die je cv versterken en zo je slaagkans op een gesprek verhogen. Je beslist daarna of je de cv in functie van de gekregen aanbevelingen aanpast.

Of maak een afspraak en kom langs bij ons op kantoor

Maak een afspraak 

Voor de gratis cv check

15 + 3 =