waarom doen we zo graag terrasjes

coach voor coaches

In coach voor coaches werk je aan jezelf omdat je nagaat hoe jij jezelf als coach kunt verbeteren zodat je je kennis nog beter kunt doorgeven.

Blijven werken aan jezelf is het mooiste cadeau dat je jezelf kunt geven. Althans dat vindt Michel Piedfort.

Wat lukt er nog niet zo goed?

Bij coach voor coaches kijken we wat er nog niet zo goed lukt en hoe jij dit kunt overbruggen? Vraag daarom eerst je gratis gesprek zodat je mijn aanpak ervaart. Als het klikt, kun je daarna begeleiding volgen.

Gratis gesprek

Please enter your name.
Please enter a message.

Hoe doen andere coaches het?

Naast jezelf verbeteren, is coach voor coaches voor jou ideaal om eens te kijken hoe een andere coach het doet. Wat vond jij goed, wat kun jij meenemen in jouw praktijk of wat doe ik anders.

Zo groei jij sneller in je job.

starten als freelance copywriter

Ik ben Michel Piedfort en al meer dan 7 jaar coach. Ik begeleidde CEO's en managers van grote bedrijven tot teamleaders, projectleiders, arbeiders, personeelsmedewerkers uit de zorg en bedienden of zelfstandigen en freelancers.

Elk traject is uniek en dat maakt het voor mij telkens zo plezant en uniek.

Vraag je gratis gesprek

netwerken

Begeleiding kan met de loopbaancheque of privé. Sessies kunnen online of face to face.

Laten we mekaar eerst wat beter leren kennen via een gratis gesprek. Bel Michel op 0486329020.of mail mij via onderstaand formulier.

 

Please enter your name.
Please enter a message.
REFERENTIES
Annelies Van Daele
Annelies Van Daele
Zeer leerrijk webinar van Michel. Veel tools aangeboden gekregen om mee aan de slag te gaan.
Veerle Tyberghien
Veerle Tyberghien
Michel van Algida heeft mij als beginnend zelfstandig ondernemer uitstekend gecoacht bij mijn loopbaanvragen over de uitbouw van mijn eigen zelfstandige praktijk AutShine Coaching en Assistentie. Ik had specifiek voor hem gekozen omwille van zijn grote expertise op vlak van advies aan freelancers en de vele interessante content die hij deelt op de website en in nieuwsbrieven. Met zijn professionele hulp heb ik een persoonlijk opleidingsplan en een actieplan opgemaakt dat ik meteen kan inzetten voor de verdere groei van mijn bedrijf. Heel fijne man, to -the-point en met veel vakkennis. Top.
Lyna K
Lyna K
Ik volgde een ongelofelijk inspirerende loopbaanbegeleiding bij Michel. Hij helpt je ontdekken wat je passie is en hoe je daar je werk van kunt maken. Door zijn begeleiding ga je anders denken, krijg je nieuwe inzichten en ontdek je kansen die je eerder over het hoofd zou hebben gezien.
Inge
Inge
Een fijne en correcte begeleiding!
KC
KC
Ik leerde Michel kennen toen ik online loopbaanbegeleiding zocht. Ik was gestart als freelancer enquêtrice. Ik had zoveel vragen over dit zelfstandig statuut. Michel heeft me alles haarfijn uitgelegd en dat heeft me enorm geholpen.
Peter Sabbe
Peter Sabbe
Ik maakte kennis met Michel. Een pracht van een coach die me heeft geholpen om me terug de juiste richting te geven in het leven en de daarbij horende loopbaan . Zijn raad en tips gebruik ik bijna elke dag. Als het even moeilijk wordt, denk ik terug aan de oefeningen en gesprekken die we deden. Als het even moeilijk wordt kan ik zeggen: 'niet twijfelen'. Neem contact op met Michel, die helpt je wel! Succes!
Kitty Maes
Kitty Maes
Zolang je in een mallemolen leeft met onstabiele grond onder de voeten met weinig toekomstperspectief. Dan toch brengt Michel je op een rustige en verhelderende manier een lichtpunt. Hij geeft uitleg hoe je zaken dient aan te pakken! En schenkt vertrouwen dat er nog steeds mogelijkheden zijn in iedere situatie.
kim franquet
kim franquet
Michel's loopbaancoaching heeft mijn professionele leven een geweldige boost gegeven! Zijn vrolijke aanpak en positieve instelling zijn echt aanstekelijk. Hij heeft me geholpen om mijn sterke punten en passies te identificeren, en daarmee mijn carrièredoelen helderder te definiëren. Zijn begeleiding was persoonlijk en afgestemd op mijn behoeften. Michel luisterde oprecht naar mijn verhaal en gaf waardevolle inzichten en advies. Dankzij zijn begeleiding voel ik me nu zelfverzekerder en gemotiveerder dan ooit om mijn professionele doelen na te streven. Michel is een fantastische loopbaancoach met een sprankelende persoonlijkheid. Ik ben hem enorm dankbaar en raad hem van harte aan aan iedereen die een positieve verandering in hun carrière wil brengen. Bedankt, Michel!
Scroll naar boven