burnoutcoach Michel Piedfort Algida

Rapper uit burn-out met coach burn-out Michel

  • Een leven vol energie
  • Meer zelfvertrouwen
  • Rust in je hoofd
  • Geen angst voor herval

Met burn-out coach Michel versnel je het burn-out herstel omdat praktische handvaten krijgt vanaf de eerste sessie die je direct zal proberen

 

Please enter your name.
Please enter a valid phone number.
Please enter a message.
Peter Sabbe
Peter Sabbe
18 Oktober 2023
Ik maakte kennis met Michel. Een pracht van een coach die me heeft geholpen om me terug de juiste richting te geven in het leven en de daarbij horende loopbaan . Zijn raad en tips gebruik ik bijna elke dag. Als het even moeilijk wordt, denk ik terug aan de oefeningen en gesprekken die we deden. Als het even moeilijk wordt kan ik zeggen: 'niet twijfelen'. Neem contact op met Michel, die helpt je wel! Succes!
Kitty Maes
Kitty Maes
27 September 2023
Zolang je in een mallemolen leeft met onstabiele grond onder de voeten met weinig toekomstperspectief. Dan toch brengt Michel je op een rustige en verhelderende manier een lichtpunt. Hij geeft uitleg hoe je zaken dient aan te pakken! En schenkt vertrouwen dat er nog steeds mogelijkheden zijn in iedere situatie.
kim franquet
kim franquet
25 September 2023
Michel's loopbaancoaching heeft mijn professionele leven een geweldige boost gegeven! Zijn vrolijke aanpak en positieve instelling zijn echt aanstekelijk. Hij heeft me geholpen om mijn sterke punten en passies te identificeren, en daarmee mijn carrièredoelen helderder te definiëren. Zijn begeleiding was persoonlijk en afgestemd op mijn behoeften. Michel luisterde oprecht naar mijn verhaal en gaf waardevolle inzichten en advies. Dankzij zijn begeleiding voel ik me nu zelfverzekerder en gemotiveerder dan ooit om mijn professionele doelen na te streven. Michel is een fantastische loopbaancoach met een sprankelende persoonlijkheid. Ik ben hem enorm dankbaar en raad hem van harte aan aan iedereen die een positieve verandering in hun carrière wil brengen. Bedankt, Michel!
Christine De Cock
Christine De Cock
11 September 2023
Michel heeft me door de juiste skills als coach door een moeilijke periode van burn- out geloodst door vakkundig, empathisch en de juiste feedback te geven. Hij toont oprechte belangstelling en vanuit zijn kennis en ervaring , geeft hij maatwerk. Hij is een lichtpunt in de duisternis, geeft ondersteuning en adviseert daar waar het nodig is. Een prima coach en aanrader, echt waar!
Inge
Inge
11 September 2023
Een fijne en correcte begeleiding!
Ann Nijs
Ann Nijs
6 September 2023
Een krak in zijn vak! Je krijgt heel veel inspiratie om jouw doelen te bereiken!

Bijna burn-out of al ziek thuis?

  • 900.000 werknemers in Vlaanderen ervaren burn-out klachten maar blijven voorlopig doorgaan.
  • 150.000 zitten al ziek thuis. Dat kost hen veel geld want een burn-out duurt gemiddeld 9 maanden.

De helft herstelt nooit volledig omdat ze de technieken om uit burn-out te blijven onvoldoende beheersen. Dat is zonde want je kunt er écht blijvend van af geraken.

Burn-outcoach Michel heeft meer dan 25 jaar ervaring in het bedrijfsleven en is al meer dan 7 jaar burn-out coach. Zijn aanpak is anders. Vraag daarom je gratis gesprek.

Als het voor mij en honderden andere mensen lukt, dan lukt het ook voor jou.

Please enter your name.
Please enter a valid phone number.
Please enter a message.

Twijfels? Zoek je leermoment met burn-outcoach Michel

Dankzij mijn eenvoudige oefeningen van 10 minuten per dag, richt jij je bewust naar de toekomst.

Van deze oefeningen word je niet moe. Ze vergen géén extra tijd als je de tijd afneemt van doelloos scrollen op Facebook of je piekertijd. De kracht van de oefeningen zit hem dat ze altijd werken, in elke situatie. Ze geven jou ook het vertrouwen dat je voortaan elke situatie aan kunt.

Benieuw? Bel me voor meer info op 0486 329 020 of mail me want je merkt dat het werkt.

Start nu. Mail burn-outcoach Michel of bel 0486 329 020

Vraag nu je gratis gesprek en ervaar zijn aanpak want je merkt dat het werkt

Please enter your name.
Please enter a valid phone number.
Please enter a message.

????Werkbaar werk

Zo hou jij je job makkelijker vol

max 1 mail/week

Je kunt op elk moment uitschrijven
Lees ons privacybeleid.

Scroll naar boven