burnoutcoach Michel Piedfort Algida

Rapper uit burn-out met coach burn-out Michel

  • Een leven vol energie
  • Meer zelfvertrouwen
  • Rust in je hoofd
  • Geen angst voor herval

Met burn-out coach Michel versnel je het burn-out herstel omdat praktische handvaten krijgt vanaf de eerste sessie die je direct zal proberen

 

Please enter your name.
Please enter a valid phone number.
Please enter a message.
Annelies Van Daele
Annelies Van Daele
Zeer leerrijk webinar van Michel. Veel tools aangeboden gekregen om mee aan de slag te gaan.
Veerle Tyberghien
Veerle Tyberghien
Michel van Algida heeft mij als beginnend zelfstandig ondernemer uitstekend gecoacht bij mijn loopbaanvragen over de uitbouw van mijn eigen zelfstandige praktijk AutShine Coaching en Assistentie. Ik had specifiek voor hem gekozen omwille van zijn grote expertise op vlak van advies aan freelancers en de vele interessante content die hij deelt op de website en in nieuwsbrieven. Met zijn professionele hulp heb ik een persoonlijk opleidingsplan en een actieplan opgemaakt dat ik meteen kan inzetten voor de verdere groei van mijn bedrijf. Heel fijne man, to -the-point en met veel vakkennis. Top.
Lyna K
Lyna K
Ik volgde een ongelofelijk inspirerende loopbaanbegeleiding bij Michel. Hij helpt je ontdekken wat je passie is en hoe je daar je werk van kunt maken. Door zijn begeleiding ga je anders denken, krijg je nieuwe inzichten en ontdek je kansen die je eerder over het hoofd zou hebben gezien.
Inge
Inge
Een fijne en correcte begeleiding!
KC
KC
Ik leerde Michel kennen toen ik online loopbaanbegeleiding zocht. Ik was gestart als freelancer enquêtrice. Ik had zoveel vragen over dit zelfstandig statuut. Michel heeft me alles haarfijn uitgelegd en dat heeft me enorm geholpen.
Peter Sabbe
Peter Sabbe
Ik maakte kennis met Michel. Een pracht van een coach die me heeft geholpen om me terug de juiste richting te geven in het leven en de daarbij horende loopbaan . Zijn raad en tips gebruik ik bijna elke dag. Als het even moeilijk wordt, denk ik terug aan de oefeningen en gesprekken die we deden. Als het even moeilijk wordt kan ik zeggen: 'niet twijfelen'. Neem contact op met Michel, die helpt je wel! Succes!
Kitty Maes
Kitty Maes
Zolang je in een mallemolen leeft met onstabiele grond onder de voeten met weinig toekomstperspectief. Dan toch brengt Michel je op een rustige en verhelderende manier een lichtpunt. Hij geeft uitleg hoe je zaken dient aan te pakken! En schenkt vertrouwen dat er nog steeds mogelijkheden zijn in iedere situatie.
kim franquet
kim franquet
Michel's loopbaancoaching heeft mijn professionele leven een geweldige boost gegeven! Zijn vrolijke aanpak en positieve instelling zijn echt aanstekelijk. Hij heeft me geholpen om mijn sterke punten en passies te identificeren, en daarmee mijn carrièredoelen helderder te definiëren. Zijn begeleiding was persoonlijk en afgestemd op mijn behoeften. Michel luisterde oprecht naar mijn verhaal en gaf waardevolle inzichten en advies. Dankzij zijn begeleiding voel ik me nu zelfverzekerder en gemotiveerder dan ooit om mijn professionele doelen na te streven. Michel is een fantastische loopbaancoach met een sprankelende persoonlijkheid. Ik ben hem enorm dankbaar en raad hem van harte aan aan iedereen die een positieve verandering in hun carrière wil brengen. Bedankt, Michel!

Bijna burn-out of al ziek thuis?

  • 900.000 werknemers in Vlaanderen ervaren burn-out klachten maar blijven voorlopig doorgaan.
  • 150.000 zitten al ziek thuis. Dat kost hen veel geld want een burn-out duurt gemiddeld 9 maanden.

De helft herstelt nooit volledig omdat ze de technieken om uit burn-out te blijven onvoldoende beheersen. Dat is zonde want je kunt er écht blijvend van af geraken.

Burn-outcoach Michel heeft meer dan 25 jaar ervaring in het bedrijfsleven en is al meer dan 7 jaar burn-out coach. Zijn aanpak is anders. Vraag daarom je gratis gesprek.

Als het voor mij en honderden andere mensen lukt, dan lukt het ook voor jou.

Please enter your name.
Please enter a valid phone number.
Please enter a message.

Twijfels? Zoek je leermoment met burn-outcoach Michel

Dankzij mijn eenvoudige oefeningen van 10 minuten per dag, richt jij je bewust naar de toekomst.

Van deze oefeningen word je niet moe. Ze vergen géén extra tijd als je de tijd afneemt van doelloos scrollen op Facebook of je piekertijd. De kracht van de oefeningen zit hem dat ze altijd werken, in elke situatie. Ze geven jou ook het vertrouwen dat je voortaan elke situatie aan kunt.

Benieuw? Bel me voor meer info op 0486 329 020 of mail me want je merkt dat het werkt.

Start nu. Mail burn-outcoach Michel of bel 0486 329 020

Vraag nu je gratis gesprek en ervaar zijn aanpak want je merkt dat het werkt

Please enter your name.
Please enter a valid phone number.
Please enter a message.
Scroll naar boven