loopbaanbegeleiding tijdens burnout

burnout test : heb ik burnout?

Zit ik in burnout? Met de burnout test van Algida ontdek je of je burnout hebt en hoe diep je zit. Je krijgt ook tips om burnout te voorkomen. Al meer dan 1.500 mensen vulden ondertussen de test in. Eén op drie zat in een gevarenzone. Preventie is dus enorm belangrijk.

Doe de burnout test

Dankzij de burnout test ontdek je welke vage klachten bij jou aan burnout gelinkt zijn. Het voelt aan als een opluchting als die klachten een naam krijgen. Daarom is het ook een geruststelling als mens merkt dat er iets aan de klachten gedaan kan worden.

testjewerkstressblog1

Burnout begint met vage klachten

De meeste mensen ervaren vage klachten die in de loop van de tijd veranderen. Hierdoor negeren mensen alarmsignalen waardoor men uiteindelijk een vals gevoel van veiligheid krijgt.

Het is voorspelbaar

Toch is burnout perfect voorspelbaar. Daarom ontwikkelde Algida de burnout test als quickscan. Zo kun je zelf voorkomen dat je je lichaam uitput. Het gevolg is dus dat wij dankzij deze test direct zien wie in de toekomst gaat crashen.

Eenvoudig burnout vermijden

Het hoeft echter niet tot een burnout te komen. Wie vandaag ontdekt dat hij in de gevarenzone zit, kan op korte termijn actie ondernemen zodat men niet crasht.

Gemiste carrière en dure zaak

Wat is het resultaat van de burnout test

  1. De test geeft grafisch weer of jij in een veilige groene zone, een gevaarlijke oranje of alarmerende rode zone zit en dit op 5 grote werkgebieden.
  2. Een score van 1 tot 100 drukt uit hoeveel gevaar je loopt. Hoe hoger het getal, hoe groter het gevaar.
  3. Je krijgt ook een evaluatie en tips.

 

Burnout test aanvragen

Kies je voorkeursdatum en uur. Op de dag van de test, krijg je de Zoomlink via mail toegestuurd. Je logt dan in op het moment van de test. De test is gratis en duurt max. 30 minuten.

Scroll naar top