Burn-outpreventie gratis online training

Wat kun jij doen om uit burn-out te blijven, meer energie te voelen en minder stress te ervaren? Start de gratis online training burn-outpreventie
* anoniem
* op eigen tempo
* start direct zonder registratie

REFERENTIES
Annelies Van Daele
Annelies Van Daele
Zeer leerrijk webinar van Michel. Veel tools aangeboden gekregen om mee aan de slag te gaan.
Veerle Tyberghien
Veerle Tyberghien
Michel van Algida heeft mij als beginnend zelfstandig ondernemer uitstekend gecoacht bij mijn loopbaanvragen over de uitbouw van mijn eigen zelfstandige praktijk AutShine Coaching en Assistentie. Ik had specifiek voor hem gekozen omwille van zijn grote expertise op vlak van advies aan freelancers en de vele interessante content die hij deelt op de website en in nieuwsbrieven. Met zijn professionele hulp heb ik een persoonlijk opleidingsplan en een actieplan opgemaakt dat ik meteen kan inzetten voor de verdere groei van mijn bedrijf. Heel fijne man, to -the-point en met veel vakkennis. Top.
Lyna K
Lyna K
Ik volgde een ongelofelijk inspirerende loopbaanbegeleiding bij Michel. Hij helpt je ontdekken wat je passie is en hoe je daar je werk van kunt maken. Door zijn begeleiding ga je anders denken, krijg je nieuwe inzichten en ontdek je kansen die je eerder over het hoofd zou hebben gezien.
Inge
Inge
Een fijne en correcte begeleiding!
KC
KC
Ik leerde Michel kennen toen ik online loopbaanbegeleiding zocht. Ik was gestart als freelancer enquêtrice. Ik had zoveel vragen over dit zelfstandig statuut. Michel heeft me alles haarfijn uitgelegd en dat heeft me enorm geholpen.
Peter Sabbe
Peter Sabbe
Ik maakte kennis met Michel. Een pracht van een coach die me heeft geholpen om me terug de juiste richting te geven in het leven en de daarbij horende loopbaan . Zijn raad en tips gebruik ik bijna elke dag. Als het even moeilijk wordt, denk ik terug aan de oefeningen en gesprekken die we deden. Als het even moeilijk wordt kan ik zeggen: 'niet twijfelen'. Neem contact op met Michel, die helpt je wel! Succes!
Kitty Maes
Kitty Maes
Zolang je in een mallemolen leeft met onstabiele grond onder de voeten met weinig toekomstperspectief. Dan toch brengt Michel je op een rustige en verhelderende manier een lichtpunt. Hij geeft uitleg hoe je zaken dient aan te pakken! En schenkt vertrouwen dat er nog steeds mogelijkheden zijn in iedere situatie.
kim franquet
kim franquet
Michel's loopbaancoaching heeft mijn professionele leven een geweldige boost gegeven! Zijn vrolijke aanpak en positieve instelling zijn echt aanstekelijk. Hij heeft me geholpen om mijn sterke punten en passies te identificeren, en daarmee mijn carrièredoelen helderder te definiëren. Zijn begeleiding was persoonlijk en afgestemd op mijn behoeften. Michel luisterde oprecht naar mijn verhaal en gaf waardevolle inzichten en advies. Dankzij zijn begeleiding voel ik me nu zelfverzekerder en gemotiveerder dan ooit om mijn professionele doelen na te streven. Michel is een fantastische loopbaancoach met een sprankelende persoonlijkheid. Ik ben hem enorm dankbaar en raad hem van harte aan aan iedereen die een positieve verandering in hun carrière wil brengen. Bedankt, Michel!

Waarom gratis training burn-out preventie

starten als freelance copywriter

Stel dat je collega in burn-out sukkelt. Wie krijgt dan dit werk er boven op? Dat wil je toch niet? Zorg er daarom voor dat iedereen aan boord blijft. Deel daarom deze link met HR, je leidinggevende of werkgever want burn-out begint met piekeren en eindigt in de werkloosheidDat is jammer want burn-out is vermijdbaar.

1.5 miljoen Belgen hebben burn-out waarvan 1 miljoen het niet weet en 0,5 miljoen met burn-out op ziekenkas zit.

Ik zocht lang naar een goed burn-out preventieplan. Omdat ik er nergens één vond, maakte ik er zelf één. Ik gebruik het ondertussen al jaren tijdens mijn begeleidingen.

Omdat ik ondertussen zoveel begeleidingen aan werknemers en zelfstandigen geef en velen niet bij mij terecht kunnen, bied ik het hen nu ook gratis aan als leidraad. Zo kun je binnen de 10 minuten al starten.

Versnel daarom je burn-outherstel met Michel Piedfort

Start nu direct, zonder registratie

Inhoud burn-outpreventie training

Wat heb je nodig

  • Pen & papier
  • 10 minuten per dag volstaan. Doe daarom 1 oefening en kom de volgende dag terug.

Vragen?

Mail of bel Michel op 0486 329 020

Please enter your name.
Please enter a valid phone number.
Please enter a message.
Scroll naar boven