Burn-out behandeling

Hier geraak je van je burn-out af

Burn-out is het resultaat van langdurig opgekropte irritaties. Tijdens de behandeling werk ik daarom zowel op de irritaties, het tijdsaspect en de opgekroptheid. Zowel in privé als werksituaties

Via oefeningen en gesprekken word je bewuster waarom jij in burn-out zit en je krijgt technieken mee om uit je burn-out te klimmen en uit burn-out te blijven.

Deze behandeling is zeer praktisch zonder psychologisch gedoe. Soms confronterend met jezelf maar vooral heel verrijkend waardoor je in de toekomst makkelijker rond jouw valkuilen fietst.

Michel Piedfort

tel 0486 329 020
michel@algida.be

Ja, ik wil gratis en vrijblijvend meer info. Contacteer mij voor een telefonisch gesprek van 20 minuten

Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.

Burn-out behandeling in 3 stappen

  1. Gratis telefonische sessie van 20 minuten. Je verneemt welke aandachtspunten er zijn op basis van jouw verhaal
  2. Burn-out behandeling voorbereiding: Je krijgt voor elke sessie enkele oefeningen die je thuis kunt voorbereiden. Dit zet bij jou een denkproces op gang. Deze behandeling is volledig gericht op het ontdekken bij jezelf waar en wanneer stress bij je binnen geslopen is en hoe jij hiermee omgaat.
  3. Aanleren nieuwe technieken en denkwijze. Daarna bespreken we je voorbereiding. Als coach geef ik je training en technieken mee om anders in het leven te staan en reik ik oplossingen aan die je vervolgens uitprobeert. Deze technieken worden ondertussen door tienduizenden mensen gebruikt die ooit burn-out hebben gehad en hebben daarom hun nut bewezen.

Online en face to face begeleiding

De begeleiding kan zowel online als ter plaatse. Online zijn het sessies van een uur. Kom je naar mijn kantoor in Rijkevorsel of Antwerpen, dan is een sessie anderhalf uur. Woon je in de buurt van Rijkevorsel, dan kom ik ook aan huis.

Aanvraag gratis gesprek rond je burn-out behandeling

Tijdens dit gesprek verneem je waar in jouw concrete situatie de nadruk op zal liggen. Het gesprek gebeurt telefonisch en duurt 20 minuten. Na je aanvraag nemen we telefonisch contact op om een afspraak vast te leggen. 

Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.
Scroll naar top