115000 mensen volgden al loopbaanbegeleiding

Al 115.000 mensen volgden loopbaanbegeleiding

De loopbaanbegeleidingen zijn een enorm succes. Al 115.000 mensen volgden loopbaanbegeleiding. Dat heeft VDAB laten weten. Loopbaanbegeleiding is de succesformule van coaches en de Vlaamse Gemeenschap in samenwerking met VDAB waar werknemers tot 7 uur professionele coaching krijgen op werkvlak.

De kwaliteit van het programma en de goedkope prijs van amper 40 euro voor 4 uur, zorgen voor het succes, zegt loopbaanbegeleider Michel Piedfort van Algida.

In 4 uur ontdek je wat je echt graag doet en wat je goed kunt. Tegelijk krijg je de technieken in handen waardoor jij je job tot je 67ste volhoudt.

115000 Vlamingen volgden al loopbaanbegeleiding... het werkt dus

Het grote aantal mensen die loopbaanbegeleiding volgen bewijst dat de opbouw van het programma goed is en dat mensen het doorvertellen.

Volgens VDAB is 90 procent zeer tevreden. De loopbaanbegeleiding sluit dus aan bij wat mensen nodig hebben.

Zeer verrijkend

Loopbaanbegeleiding is zeer verrijkend omdat het begeleiding op maat is. Er wordt gekeken naar wat men zoekt en nodig heeft, besluit Piedfort. Dat maakt de begeleiding heel concreet en direct toepasbaar op werkvlak. Hierdoor ervaren mensen resultaten op korte termijn.

Scroll naar top