stresscoachMichelPiedfort

Gratis Stresstest

solliciteren tijdens corona: meer sollicitanten en minder jobs. Met je persoonlijke coach scoor je sneller en vergroot je de kansen op een job

Welke klachten zijn gelinkt aan werkstress? Met de gratis stresstest leg je een verband tussen jouw lichamelijke klachten en stress. Door deze klachten te koppelen aan tijd, krijg je een beeld van hoe erg het met je lichaam gesteld is.

Ervaar jij meer stress dan je zou willen? Dan geeft de stresstest je uitsluitsel. Je stressklachten verdwijnen nooit vanzelf. Daarom krijg je na de stresstest ook nog 10 tips mee om je stress te verminderen.  Daarom is het belangrijk om eerst een inzicht te krijgen in de aard van je stressklachten, je er van bewust te worden en ze daarna aan te pakken.

De stresstest is gratis, ze kan bij ons op kantoor of telefonisch afgenomen worden.

Stresstest

De stresstest zijn meer dan 50 vragen over lichamelijke of psychische klachten die met werkstress gelinkt kunnen zijn.

Wie de stresstest doet, ziet vaak in de eerste plaats een bevestiging. Het is tegelijk een bevestiging en een confrontatie.

  • Een bevestiging zoals in: o ja, nu begrijp ik het, o ja, ik heb dat ook.
  • Een confrontatie zoals in: oei, het zal niet vanzelf verdwijnen

 

Resultaat van de stresstest

Het resultaat van de stresstest is een getal van 1 tot 100. Hoe lager het getal, hoe minder stress je ervaart. Vanaf 75 procent zit je in de rode zone en ben je overwerkt. De kans is dan groot dat je door stress ziek wordt en langdurig uitvalt.

Daarnaast krijg je ook nog een top 10 van tips om je werkstress te verlagen.

Corona en werkstress

Qua oorzaken zijn er meer dan 30 verschillende mogelijkheden waarom mensen stress ervaren. Corona is er één van. Door het thuiswerk, de uitzichtloosheid die het virus met zich meebrengt en de onzekerheid in verband met het behouden van je job verhogen je stressfactor.

Eens je jouw dieperliggende oorzaken van stress kent, ga je deze automatisch aanpakken, waardoor het stressgevoel verdwijnt. Dit geeft een enorme rust. Je stressklachten zullen dan verdwijnen.

Praktisch

De stresstest wordt afgenomen op de Italiëlei 46 te Antwerpen. Er is gratis parking in het gebouw. Trams 1 en 24 stoppen voor de deur (halte Paardenmarkt). De bussen stoppen op 300 meter (afstappen Sint-Jansplein)

De stresstest kan ook telefonisch of via beeldbellen afgenomen worden.

 

stressoach

Ja, ik wil de gratis stresstest. Bel mij voor een afspraak

Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.

De stresstest is gratis. Voorzie 30 minuten

Scroll naar top